Öncü Eğitimciler
Öğretmen Zümreleri
Zirveler
Konferans
Söyleşi
Çalıştay
Kurs
Seminerler
Paylaşım Toplantıları
POP
Eğitim Akademisi
Öğretmenler Odası
Öğretmenim Sempozyumu
Sitelerimiz
Tematik Öğretmen Gezileri
Çözüm Ortaklıkları
Yazar Öğretmenler
Haberler
İncir Çekirdeği
İletişim
Anadolu Faaliyetleri
Uluslararası
Basında Biz
Öncü Çocuk Akademisi
#BeyazTebeşir
Öncü Konuşmalar
Öğretmen Atölyeleri

İngilizce Öğretmenleri Zirvesi

2 Haziran 2012 Cumartesi günü düzenlediğimiz İngilizce Öğretmenleri Zirvesi’nde çeşitli okullardan, üniversitelerden bir çok eğitimci bir araya geldi.

İlköğretim, ortaöğretim okullarında görev yapan yöneticilerin, öğretmenlerin , alan akademisyenlerinin ve üniversitelerin İngilizce bölümü öğretmenliği bölümlerinde okuyan öğrencilerin ilgiyle izlediği zirve İGEDER dernek merkezimizdeki konferans salonunda  gerçekleştirildi.

Gün boyu büyük bir ilgi ve katılımla gerçekleşen zirvenin açılış konuşmasını yapan Dernek Başkanı Mehmet Cüneyt ANCIN, nitelikli ve özgürlükçü bir öğretmen potansiyelinin gerekli olduğunu belirtti.

Yabancı dil  eğitiminde uygulanan özgün proje ve etkinliklerin tanıtıldığı paylaşım sunumlarının  öncesinde yapılan panelde  Yard. Dr. Turgay DİNÇAY  “Çevirinin Dil Öğretiminde Etkili ve İletişimsel” konulu bir sunum yaptı. Katılımcıların ilgiyle izlediği panelde  Yard. Doç. DİNÇAY, çevirinin dil eğitimindeki önemini vurguladı. Dil ve İletişim Uzmanı Şaban ÇOBANOĞLU ise aynı panelde “ Yabancı Dil Eğitiminde Etik Değerler” adlı sunumuyla katılımcılara dil eğitiminde farklı boyutlar sundu .

Sabancı Üniversitesi’nden Nezaket ÖZGİRİN  “ Web Araçları Öğretme ve Planlamada Nasıl Yardımcı Olur?” sunumuyla katılımcılara yabancı dil derslerini hazırlarken online araçları nasıl etkili biçimde kullanabilecekleri ile ilgili deneyimlerini paylaştı.

Çeşitli okullardaki İngilizce Öğretmenlerinin deneyimlerini paylaştığı zirvede Formatör İngilizce Öğretmeni Özgür KIVRAK 4Cs yönteminin derslere nasıl uygulanabileceği konusunda  başarılı bir sunum yaptı. Diğer öğretmenlerimiz de sınıfta uyguladıkları farklı çalışmalarıyla katılımcılara yabancı dil eğitimi konusunda değişik bakış açıları sundular.

Zirve sonunda gerçekleşen çalıştayda ise katılımcılar ve paylaşımcılar zirve koordinatörü Aysun METE’nin başkanlığında yabancı dil eğitiminde yaşadıkları sorunları ve çözüm önerilerini dile getirdiler.

Kapanış ve değerlendirme oturumunda, zirveye katılan tüm paylaşımcılar ve katılımcılar bu tür ekinliklerin devamının olmasını temenni ederek memnuniyetlerini sundular.

Sayfa Görüntülenmesi : 4522
2012-06-02
 
 
 
 
   
 

Güncel Öncü Eğitimciler Etkinlikleri



Öncü Eğitimciler Kudüs Seferleri 2024 Yazı
Tübitak -Teknofest Projeleri - 9 Mart 2024
Bahar Dönemi Okuma - Etkinlik Çalışmaları 2024
Safranbolu ve Kastamonu Gezisi - 27-28 Nisan 2024
Öncü Eğitimciler Kudüs Seferleri 22-27 Ocak 2024
Eğitim Akademisi 2023 - 2024 Bahar Dönemi Çağrısı
2024 Yarıyıl Tatili Tematik Öğretmen Gezileri
Öncü Eğitimciler Kıbrıs Turu 22-24 Ocak 2024
Gariplerin İzinde Endülüs Gezisi - 24 - 28 Ocak 2024
Eğitici Oyunlar Atölyesi - 25 Kasım 2023
Eğitim Akademisi Okuma - Etkinlik Çalışmaları
Öncü Eğitimciler Kudüs Seferleri 25-28 Ocak 2023
Öncü Eğitimciler Kudüs Seferleri 12-14 Kasım 2023
İnsanlığın Önderi Öğretmenler İçin - Eğitim Akademisi 2023 - 2024 Çağrısı
 
 


ULUSLARARASI ÖNCÜ EĞİTİMCİLER DERNEĞİ 2013 - Tel: 0 216 640 10 55 - oncuegitimciler@gmail.com - Site Haritası
 .