Öncü Eğitimciler
Öğretmen Zümreleri
Eğitim Akademisi
Öğretmenler Odası
Öğretmenim Sempozyumu
Sitelerimiz
Tematik Öğretmen Gezileri
Çözüm Ortaklıkları
Yazar Öğretmenler
Haberler
İncir Çekirdeği
İletişim
Anadolu Faaliyetleri
Uluslararası
Basında Biz
Öncü Çocuk Akademisi
#BeyazTebeşir
Öncü Konuşmalar
Öğretmen Atölyeleri

Öncü Eğitimciler Öğretmen Umresi III - Ödeme Bilgileri

Umre Ücretleri İklim Turizm Hesabına Yatırılacaktır. Para aktarımında açıklama kısmına "Öncü Eğitimciler - AD SOYAD" şeklinde yazılması gerekmektedir.

Madde 5-Ödemeler:

Müşterinin ödeyeceği kişi başı tur ücretleri peşin fiyatlardır. Müşteri’nin yapacağı ödemeler Euro olarak İklim Turizm Banka hesaplarına yatırılacaktır. MÜŞTERİ Umre seyahatine kayıt sırasında toplam tur ücretinin en az % 50 sini ( ön ödeme )  Euro cinsinden nakit olarak aşağıdaki İklim Turizm banka hesaplarından birine ödeyecektir. Müşteri Tur seyahat ücretinin ödemesini tamamını turun başlangıç tarihinden 20 gün önce İklim Turizm hesabına yatırmayı kabul eder. Ön ödeme olarak yapılan tüm miktarlar müşterinin vize masrafları, uçak, otel konfirmasyonları için kullanılacaktır. Ayrıca Müşteri, İklim Turizm’in anlaşmalı olduğu bankların kredi kartları ile, İklim Turizmce belirlenen taksitle ödeme yapabilir.

İklim Turizm Banka Hesapları:

 

BANKA ADI

HESAP NO

ŞUBE

CİNSİ

TÜRKİYE FİNANS KATILIM

TR35 0020 6000 5300 0776 9801 08

YAVUZSELİM/FATİH

EURO

KUVEYT TÜRK

TR76 0020 5000 0000 8549 5001 02

FATİH

EURO

Tur ücretlerinin ödenmemesi veya geç ödenmesinden doğacak her türlü maddi yükümlülük Müşteri tarafından karşılanır ve bu sebeplerden doğacak her türlü iptalden Öncü Eğitimciler Derneği  ve  İklim Turizm hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Madde6-  Vize:

Müşteri, kendisi veya grubu için,  Suudi Arabistan Krallığı Başkonsolosluğu’nun Umre Vizesi için istemiş olduğu ilgili belgeleri en geç, uçuş tarihinden 3 hafta ( 20 gün)  önce eksiksiz olarak İklim Turizm’e teslim edecektir. Vize işlemleri Suudi Arabistan Krallığı Başkonsolosluğu’nun inisiyatifindedir. Vize işlemlerine başlanması o kişinin vizesinin kesinlikle alınacağı anlamına gelmez. Suudi Arabistan Krallığı Başkonsolosluğu, vize vermede sakıncalı gördüğü kişilere vize vermeyebilir. Vizesi çıkmayan müşteri veya yakınları programını iptal ederlerse; İklim Turizm umre seyahatini iptal eden kişiler için o güne kadar yapmış olduğu otel, uçak bileti, vize masraflarının tamamını müşteriden tahsil edecektir.

Vize İçin Gerekli Evraklar

Umre Vizesi İçin;

- Çipli Pasaport (En az 1 Yıl süreli)
- Eski tip pasaportlar, süresi olsa dahi Suudi Arabistan Konsolosluğu tarafından kabul edilmemektedir. (Pasaport defterinin yenilenmesi gerekir)
- Kimlik fotokopisi (arkalı önlü)
- 45 yaşın altındaki eşi ile gidecekler için Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği ( Evlilik Cüzdanı Kabul Edilmemektedir. )
- Yalnız giden bayanlar (45 yaş altı) için evli ise eşinden, bekâr ise babalarından gideceği kişi 
(1.derece yakını, baba, erkek kardeş, amcası...) için noterden alınan muvafakatname, götürenin de götürüp getireceğine dair taahhütname
- 1 Adet vesikalık fotoğraf 


Önemli Notlar;

Umre vizesinin sahip olunabilmesi için, pasaport bilgilerinin Suudi Arabistan'a gönderilmesi ve oradan bir onay numarasının alınması gerekmektedir. Bu sebepten dolayı, hareket tarihine 20 gün kalana kadar kayıt işlemi bitirilmesi gerekmektedir. Umreye gitmeyi düşünen sayın yolcularımızın bu konuyu dikkate almalarını rica ederiz. 45 yaşın altındaki bayanların, yanlarında mahrem (birinci derece erkek yakını) bulunmaksızın, Suudi Arabistan'a gitmelerine Suudi makamları tarafından izin verilmemektedir.

Çocukları ile beraber gidecek Aileler için çocukların kayıtlı bulunduğu anne ya da baba pasaportunda çocukların fotoğraflarının mühürlü olması,
Bir çocuk(bay-bayan) 18 yaşından küçük ise Anne ve Babası (her ikisi)yanında olmadan umreye gitmesine Suudi makamları tarafından izin verilmemektedir.

Yabancı Pasaportu olup (T.C. vatandaşı olmayan) umreye gitmek isteyenlerin Türkiye'de oturumu olması gerekmektedir

18 Yaşın altındaki çocuklar için anneleri mahrem olarak kabul edilmemektedir. Muhakkak 1. dereceden bir erkek mahrem ile gidilmelidir. 


Muvafakat name Örneği;

01.01.1960 İstanbul doğumlu Ali ve Fatma oğlu-kızı Ahmet DEMİR, eşim Ayşe Demir'in Umre amacı ile Suudi Arabistan'a ( gideceği beyin mutlaka 1.dereceden akraba olması şartı ile, babası-oğlu-amcası-dayısı-kayınpederi vs.) gidip gelmesine muvafakat ve rızam vardır.

Taahhütname Örneği;

01.01.1960 İstanbul doğumlu Ali ve Fatma oğlu-kızı Ahmet DEMİR, annem-halam-teyzem - yeğenim-kayınvalidem-gelinim vs. Ayşe Demir'i beraberimde Umre amacı ile Suudi Arabistan'a götürüp getireceğimi ve her türlü masraflarını karşılayacağımı beyan ve taahhüt ederim. 

Sayfa Görüntülenmesi : 3200
0000-00-00
 
 
 
 
   
 

Güncel Öncü Eğitimciler Etkinlikleri



Öncü Eğitimciler Kudüs Seferleri 2024 Yazı
Tübitak -Teknofest Projeleri - 9 Mart 2024
Bahar Dönemi Okuma - Etkinlik Çalışmaları 2024
Safranbolu ve Kastamonu Gezisi - 27-28 Nisan 2024
Öncü Eğitimciler Kudüs Seferleri 22-27 Ocak 2024
Eğitim Akademisi 2023 - 2024 Bahar Dönemi Çağrısı
2024 Yarıyıl Tatili Tematik Öğretmen Gezileri
Öncü Eğitimciler Kıbrıs Turu 22-24 Ocak 2024
Gariplerin İzinde Endülüs Gezisi - 24 - 28 Ocak 2024
Eğitici Oyunlar Atölyesi - 25 Kasım 2023
Eğitim Akademisi Okuma - Etkinlik Çalışmaları
Öncü Eğitimciler Kudüs Seferleri 25-28 Ocak 2023
Öncü Eğitimciler Kudüs Seferleri 12-14 Kasım 2023
İnsanlığın Önderi Öğretmenler İçin - Eğitim Akademisi 2023 - 2024 Çağrısı
 
 


ULUSLARARASI ÖNCÜ EĞİTİMCİLER DERNEĞİ 2013 - Tel: 0 216 640 10 55 - oncuegitimciler@gmail.com - Site Haritası
 .